Krispig bacon entrecote wrap med Dansk remoulad

Krispig bacon entrecote wrap med Dansk remoulad

Om du letar efter den perfekta kombinationen av krispigt, saftigt och smakrikt, är detta recept för dig. Perfekt för en snabb lunch eller en lyxig middag!

För 4 personer
Ingredienser
  • 800 g Scan Entrecote
  • 2 paket Scan Bacon

Dansk Remoulad

  • 2 dl Majonnäs
  • 2 msk Currypulver
  • 2 dl Pickles - hackad
  • Tabasco

Tillbehör

  • 1 st Isbergsallad
  • 2 st Avokado
  • 2 dl Potatischips
Gör så här Dela biten med entrecote på hälften, salta och peppra rikligt. Stek entrecoten i en gjutjärnspanna med rapsolja och smör. Stek köttet till det når 45°C i innertemperatur och vila i 10 minuter tills köttet når 54-56°C. Stek bacon krispigt.

Hacka pickles grovt och blanda med majonnäs, curry och tabasco efter smak.

Skär av roten på salladen och plocka ut bladen. Skiva avokado i fina skivor.

Fyll salladsbladen med curryremoulad, avokado, krossade chips och skivat kött. Rulla ihop och dela wrapen på hälften.