Grillrulle med rostad färskpotatis

Grillrulle med rostad färskpotatis

Färdigmarinerad Grillrulle serveras med rostad färskpotatis samt pimpad köpebea och sallad på grillad zucchini och fetaost.

För 4 personer
Ingredienser
  • 2 st Scan Grillrulle med ramslök och örter
  • 1 kg färskpotatis eller småpotatis - tvättade
  • 2 msk olivolja
  • Salt och peppar
  • 1 zucchini - i grova bitar
  • 1 rödlök - tunt skivad
  • 60 g krispsallad
  • 150 g fetaost
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 citron
  • 2,5 dl färdig bearnaisesås
  • 1 litet knippe ramslök eller gräslök
  • 0,5 tsk chipotlepaste
Gör så här Sätt ugnen på 200 grader. Lägg potatisen på en plåt och blanda runt med olja, salt och peppar. Rosta i ugnen tills de har fin färg o är mjuka rakt igenom - ca 30 min.

Grilla köttet och zucchinin på medelvärme - alt. stek i stekpanna. Köttet ska upp i en innertemperatur på 72 grader - låt det sedan vila innan det skärs upp.

Blanda såsen med fint strimlad ramslök eller gräslök och rör ner chipotlepaste - smaka av (både hettan och löksmaken kommer fram mer och mer och såsen får stå en stund).

Blanda en sallad av krispsallad, den grillade zucchinin, lök och fetaost - toppa med lite olivolja och citronjuice.

Servera allt tillsammans!