Kryddkorv i pitabröd à la Balkan style

Kryddkorv i pitabröd à la Balkan style

För 4 personer
Ingredienser
  • 2 st paket Scan Kryddkorv Karré & Örter
  • 4 st Pitabröd
  • 1 st Aubergine
  • 25 g Majsstärkelse
  • 2 dl Rapsolja
  • 25 g Bladpersilja
  • 10 st Fefferoni
  • 1 st Rödlök
  • 0,5 st Gurka

Gräddfilssås

  • 2 dl Gräddfil
  • 0,5 dl Pickleslag från fefferonin
  • 100 g Ajvarrelish
Gör så här Stek korven i en stekpanna eller grilla den på grillen.

Tärna auberginen och slunga den i majsstärkelse. Stek auberginen krispig i olja på medelvärme. Auberginen kommer att suga upp oljan i början, och när den är klar kommer den att släppa oljan.

Hacka persilja, fefferoni, gurka och rödlök grovt. Blanda gräddfilen och pickleslagen.

Fyll pitabröden med aubergine, delad korv, hackad persilja, gräddfilssås och ajvarrelish.